Reviews

Als gastouder kan ik je Kidko alleen maar aanraden

21 december 2023

Het allermooiste beroep. Met deze toppers aan je zijde haal je echt alles eruit! Zo’n fijne ondersteuning. Zulke fijne korte lijntjes en altijd mee willen denken. Als je erover twijfelde om gastouder te worden, dan wil ik best met je praten. Als je gastouder bent kan ik je Kidko alleen maar aanraden.

GastouderopvangBijCarmen

Al 11 jaar een tevreden klant!

12 oktober 2023

We zijn al 11 jaar een tevreden klant van Kidko. Toen uit nood via internet bij Kidko en geen seconde spijt van gehad. Wat een fijne en betrokken organisatie!

Herlette de Kruijff

Heel erg tevreden!

24 september 2023

Over Kidko zijn wij super tevreden! We worden altijd goed op de hoogte gehouden over van alles. Ook vinden wij het super fijn dat we herinnerd worden aan de dag van de gastouder. Bedankt!

Anoniem

Fijne ervaring gehad 11 jaar lang

21 september 2023

Na 11 jaar gaan we afscheid nemen van kidko. Beide kinderen hebben bij dezelfde gastouder gezeten. Fijne ervaring met het buro die altijd behulpzaam waren wanneer dat nodig was. Konden altijd bellen. Onze gastouder was ook een hele fijne. Altijd oog voor de kinderen, flexibel. Als het aan ons had gelegen was er geen afscheid gekomen.

Isolene

Super gastouderbureau!

7 september 2023

Met Kidko hebben wij een super fijne en goede samenwerking! We zijn heel blij met en erg tevreden over gastouderbureau Kidko.

Hannie